Radiestezja w nowej szacie czyli Homeo-Farmakopunktura – autor Leszek Tulik.

    15,00 

    SKU: 425 Kategoria:

    Opis

    Poradnik samoleczenia z wykorzystaniem emitorów Biały Ozyrys dla wszystkich, którzy chcą oczyścić swój organizm z wielu schorzeń.
    Poradnik ten jest opracowaniem obejmującym holistyczną metodę noszącą nazwę Homeo-Farmakopunktura.

    Close Menu
    ×

    Koszyk

    Klauzula informacyjna dla kontrahentów zgodnie z art. 13 RODO.

    Zgodnie z art. 13 ust. 1 rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż:

    1) Administratorem Twoich danych osobowych jest prowadzący działalność gospodarczą KARNAK s.c. z siedzibą w ul. Św. Floriana 9, 41-800 Zabrze

    2) W przypadku pytań związanych z przetwarzaniem danych, zachęcamy do kontaktu: adres email: karnak@karnak.pl lub listownie na adres siedziby przedsiębiorstwa ul. Św. Floriana 9, 41-800 Zabrze.

    3) Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji postanowień zawartych umów , otrzymanych i składanych zamówień na podstawie i zgodnie art. 6 ust 1 pkt b RODO oraz w celu wystawienia i eksploatacji faktur , na podstawie obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze zgodnie z art. 6 ust 1 pkt c. Podanie danych niezbędnych do wystawienia dokumentu sprzedaży – faktur jest wymogiem ustawowym.

    4) Odbiorcą Państwa danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa, podmioty uczestniczące w realizacji zlecenia.

    5) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres 6 lat na podstawie art. 86 Ordynacji podatkowej i mogą być przetwarzane do momentu ustania przetwarzania w celach analityki oraz planowania biznesowego w oparciu o art. 6 ust 1. lit. f RODO (prawnie usprawiedliwiony interes administratora);

    6) Posiadacie Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych w dowolnym momencie .

    9) Macie Państwo prawo wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uznacie, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. – RODO

    10) Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.