Biały Ozyrys LTHO – 5

100,00 

Opis

Rak mózgu, guzy mózgu, obrzęki mózgu i kory mózgowej.
Rak płuc, guz płuc, przeziębienia i nacieki na płucach.
Rak oskrzeli.
Rak tarczycy, guzy tarczycy.
Rak ślinianki.
Rak wątroby, guzy wątroby.
Rak przewodu żółciowego, zapalenie pęcherzyka żółciowego.
Rak trzustki, guzy trzustki, zapalenie trzustki.
Rak nerki, guz nerki, guzy nadnercza, zapalenie nerek.

Close Menu
×

Koszyk

Klauzula informacyjna dla kontrahentów zgodnie z art. 13 RODO.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż:

1) Administratorem Twoich danych osobowych jest prowadzący działalność gospodarczą KARNAK s.c. z siedzibą w ul. Św. Floriana 9, 41-800 Zabrze

2) W przypadku pytań związanych z przetwarzaniem danych, zachęcamy do kontaktu: adres email: karnak@karnak.pl lub listownie na adres siedziby przedsiębiorstwa ul. Św. Floriana 9, 41-800 Zabrze.

3) Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji postanowień zawartych umów , otrzymanych i składanych zamówień na podstawie i zgodnie art. 6 ust 1 pkt b RODO oraz w celu wystawienia i eksploatacji faktur , na podstawie obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze zgodnie z art. 6 ust 1 pkt c. Podanie danych niezbędnych do wystawienia dokumentu sprzedaży – faktur jest wymogiem ustawowym.

4) Odbiorcą Państwa danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa, podmioty uczestniczące w realizacji zlecenia.

5) Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres 6 lat na podstawie art. 86 Ordynacji podatkowej i mogą być przetwarzane do momentu ustania przetwarzania w celach analityki oraz planowania biznesowego w oparciu o art. 6 ust 1. lit. f RODO (prawnie usprawiedliwiony interes administratora);

6) Posiadacie Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych w dowolnym momencie .

9) Macie Państwo prawo wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uznacie, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. – RODO

10) Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.